Woningontruiming Nijmegen

Schouten-projecten is een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf, werkzaam in de regio Nijmegen en omstreken. Wij ontruimen een woning in Nijmegen binnen een dag en nemen u graag alle zorgen uit handen. U heeft het vaak al moeilijk genoeg in deze periode. Laat u daarom bijstaan door een team van ervaren specialisten.

Wij komen graag bij u langs om de woningontruiming tot in detail te bespreken en de werkzaamheden in kaart te brengen. Dit altijd tegen concurrerende tarieven en een correcte prijs voor uw restboedel.

Direct contact? Bel nu 06 – 57740551 en bespreek de mogelijkheden voor uw woningontruiming in Nijmegen.

Prijs van een woningontruiming

Een woningontruiming in Nijmegen is in de meeste gevallen binnen een dag te realiseren. De prijs voor een woning ontruimen ligt volledig aan de volgende factoren :

  1. Soort en grootte van de woning
  2. Bereikbaarheid van de woning (trappen/lift/parkeergelegenheid)
  3. Hoeveelheid inboedel (m2)
  4. Is recycling mogelijk middels onze samenwerking met goede doelen?
  5. Moet er vloerbedekking verwijderd worden en ligt deze gelijmd?

Meer weten over onze prijzen voor woningontruimingen? Wij geven u graag richtprijzen van wat een woningontruiming kost.

Goedkoop uw woning laten ontruimen in Nijmegen?

Uw woningontruiming voordelig uitgevoerd? Dan bent u bij Schouten-projecten aan het juiste adres. Wij voeren elk soort ontruiming uit en zijn standaard goedkoper dan de concurrent. Hebt u van een concurrent een lagere offerte gekregen? Stuur deze aan ons door en wij bieden u dezelfde service goedkoper!

Schouten-projecten neemt u alles uit handen en zorgt voor een 100% correcte oplevering aan de woningbouw of makelaar.

Enkele werkzaamheden die wij bij een woningontruiming Nijmegen kunnen uitvoeren:

Woning laten ontruimen in Nijmegen

Een woning ontruimen kost uiteraard veel tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan belangrijkere zaken. Laat daarom een specialist de ontruiming uitvoeren. Wij beschikken over de juiste materialen en kwaliteiten om de ontruiming snel en discreet uit te voeren. Wij rijden met witte logo vrije bussen waardoor discretie gewaarborgd blijft.

Woning ontruimen na overlijden Nijmegen

Een overlijden brengt een turbulente en emotionele tijd met zich mee voor de nabestaanden. De tijd direct na het overlijden wordt besteed aan het organiseren van de begrafenis of crematie en er blijft vaak weinig tijd over voor andere dingen. Een woningontruiming na overlijden heeft dan ook vaak niet de hoogste prioriteit voor de nabestaanden.

Aangezien een woningontruiming na overlijden een tijdrovende en emotionele bezigheid kan zijn, staan wij graag voor u klaar. Een woningontruiming is immers vaak toch binnen korte tijd na het overlijden nodig, bijvoorbeeld wanneer de overledene in een zorgkamer woonde.

Sckakelt u Schouten-projecten in voor uw ontruiming na een overlijden, dan staan wij voor u klaar om uw ontruiming snel en discreet voor u te organiseren. Elk type woningontruiming na overlijden is bij ons in goede handen. Zo behoren spoedontruimingen van zorgkamers tot ons expertisegebied.

Werkwijze Boedelruiming Nijmegen

Schouten-projecten komt graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Samen met u nemen wij de werkzaamheden op waarna u een prijsopgaaf van ons ontvangt. Bij akkoord kan er eventueel direct gestart worden zodat kosten en tijd bespaard worden. Wij werken standaard met een 100% tevredenheidsgarantie. U hoeft pas te betalen wanneer de oplevering door de opdrachtgever is goedgekeurd.

Schouten-projecten: al uw ontruimingen in goede handen

Schouten-projecten ontruimt niet enkel woningen, maar is ook inzetbaar voor andere soorten ontruimingen en werkzaamheden. Enkele voorbeelden van onze dienstverlening in Nijmegen en de rest van het land:

Contact Woningontruiming

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een woningontruiming Nijmegen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via 06 – 57740551 of mail via ons contactformulier.

Woningontruiming Nijmegen Werkgebied 

Andelst, Angeren, Balgoij, Batenburg, Beek-Ubbergen, Beers, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beuningen, Cuijk, Driel, Homoet, Doornenburg, Elst, Ewijk, Grave, Groesbeek Gassel, Gendt, Grave, Huissen, Haalderen, Haps, Hernen, Heumen, Kesteren, Kleve, Lent, Leur, Leuth, Malden, Milling, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Nederasselt, Niftrik, Ooij, Oosterhout, Overasselt, Ubbergen, Valburg, Weurt, Winssen, Wijchen, Zetten, Arnhem, Tiel.

Vrijblijvende offerte?

Bel 06 - 57740551

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.

    captcha

    Woning ontruimen