Woningontruiming Apeldoorn

U bent op zoek naar een professioneel bedrijf uit Apeldoorn die u kan helpen bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand? De Schouten-projecten levert de beste dienstverlening tegen een concurrerende prijs. Onze woningontruiming specialisten nemen u graag alle zorgen uit handen. Naast het ontruimen zijn er diverse aanvullende diensten die wij voor u kunnen uitvoeren zoals een seniorenverhuizing, een boedelruiming, het opkopen van rest inboedel of het leegruimen en schoonmaken van een hennepplantage. Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor een huisontruiming of een bedrijfsontruiming in Apeldoorn? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Een offerte is bij de Schouten-projecten altijd gratis en geheel vrijblijvend. Wij helpen u heel graag snel verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 085- 06 57 412.

Werkwijze Schouten-projecten

Na het telefonisch contact komen wij graag bij u op locatie om de werkzaamheden op te nemen. Schouten-projecten Woningontruiming werkt altijd zeer nauwkeurig en discreet. Mochten wij tijdens de ontruiming nog waardevolle spullen tegenkomen, dan wordt u hier direct over geïnformeerd. Wij werken niet met kleine lettertjes en vreemde voorwaarden. Bij Schouten-projecten is het motto : Afspraak is afspraak! Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot de boedelruiming. Een huisontruiming is altijd op korte termijn in te plannen dankzij onze flexibele instelling. Vraag direct een gratis vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u heel graag snel verder in Apeldoorn.

Opkopen inboedel

Schouten-projecten kan een woningontruiming of bedrijfsontruiming in Apeldoorn altijd combineren met het opkopen van de rest inboedel. In dit geval zullen wij de waardevolle inboedel opkopen tegen een eerlijke marktconforme prijs waarna wij zorgen voor ontruiming van de woning of bedrijfspand. Na de ontruiming kunt u de woning of bedrijfspand zonder zorgen opleveren aan de verhuurder of makelaar. Wilt u meer weten over de restwaarde van uw inboedel? Bel dan direct 085- 06 57 412. Wij kunnen u telefonisch al een begroting geven van de te verwachte restwaarde.

Boedelruiming

Een woning leegmaken kan op vele manieren verwoord worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld woningontruiming, huisontruiming of boedelontruiming. Het verschil is dat bij een boedelruiming wij alleen de inboedel verwijderen en afvoeren. Dit komt het meeste voor bij woningen die in de verkoop gaan of al verkocht zijn bij de makelaar. U kunt direct een gratis vrijblijvende offerte aanvragen bij onze ontruim specialisten in Apeldoorn. Wij nemen u graag snel alle zorgen uit handen.

Senioren verhuizing

Een van onze aanvullende diensten is het verhuizen van senioren naar hun nieuwe woning. De specialisten van de Schouten-projecten worden dagelijks ingezet bij het ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Apeldoorn. Bij het verhuizen van senioren wordt eerst alle inboedel netjes ingepakt en verhuisd naar het nieuwe adres. Hierna zullen wij de rest van de oude woning ontruimen, zodat deze weer verhuurd kan worden of de verkoop in kan bij de makelaar. Over het algemeen zijn wij een dag bezig met het inpakken en verhuizen van de inboedel. Dit doen wij in alle rust waardoor de klant zonder stress en zorgen zijn nieuwe woning kan betrekken. Zo hoort een seniorenverhuizing en boedelruiming te gaan! Zonder zorgen met een fijn team van vakbekwame medewerkers.

Herstelwerkzaamheden en schoonmaak in de woning

In sommige gevallen voldoet een huisontruiming in Apeldoorn niet aan alleen het ontruimen van alle meubels en vloerbedekking. In dat geval dienen er herstelwerkzaamheden uitgevoerd te worden zoals het verwijderen van nicotinevlekken, repareren van kozijnen en deuren of het verwijderen van schrootjes. Ook het schoonmaken van een huis bij een huisontruiming valt onder onze dienstverlening. Wij kunnen u telefonisch een idee geven van de te verwachten kosten.

Vloer verwijderen

Bij het opleveren van een huis of woning moet in de meeste gevallen alle vloerbedekking verwijderd worden. De woningontruiming specialisten van de Schouten-projecten werken alleen met de allerbeste gereedschappen en professionele apparatuur om de klus goed te klaren. Wij verwijderen alle vloeren in een mum van tijd dankzij onze tapijtstripmachines. Wilt u ook dat de medewerkers van de Schouten-projecten uw vloerbedekking verwijderen in Apeldoorn? Bel dan 085- 06 57 412 voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op maat uit te brengen

Hulp bij woning of huis opruimen Apeldoorn

Bij een huisontruiming in Apeldoorn kan een woningontruimer van Schouten-projecten u helpen met het leeghalen van uw huis of woning. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor het opruimen van de woning in Apeldoorn. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer er met de jaren veel spullen zijn verzameld waardoor ruimtes onbruikbaar zijn geworden. Onze specialisten zorgen ervoor dat deze spullen een goede bestemming krijgen via onze samenwerkingen met diverse goede doelen. Waardevolle meubelen en inboedel kunnen worden opgekocht tegen een marktconforme prijs.

Huis ontruimen na overlijden

Het ontruimen van een huis in Apeldoorn na het overlijden van een familielid kan zeer emotioneel zijn. Daarom is het inschakelen van een professioneel bedrijf een uitkomst voor familie en nabestaanden. Na een overlijden haalt u zelf de spullen uit de woning die voor u van waarde zijn. Hierna zullen wij de woning gaan ontruimen en een nieuwe bestemming vinden voor de overige bruikbare spullen. Wanneer wij tijdens de ontruiming nog spullen tegen komen die van waarde kunnen zijn zullen wij direct contact opnemen met de opdrachtgever.

Schoonmaak na overlijden

Na het ontruimen van een woning in Apeldoorn moet er ook schoon gemaakt worden. Schouten-projecten biedt hier speciale schoonmaak pakketten voor aan in combinatie met de ontruiming of verhuizing.  Bij een woningontruiming gaan wij verder dan alleen het leegruimen en opruimen van de woning. Ook grondige schoonmaak na het overlijden valt onder onze dienstverlening. Zo heeft u totaal geen zorgen over het schoonmaken van de woning in Apeldoorn.

Wietplantage ontruimen en opruimen

Help!? U heeft een wietplantage ontdekt in een woning die u verhuurd hebt. Dit overkomt helaas steeds meer mensen. Schouten-projecten is specialist in het ontruimen en opruimen van een wietplantage in Apeldoorn. Het opruimen van een hennepplantage is geen makkelijke klus en zeker niet ongevaarlijk! Veelal is er kortsluiting ontstaan door het onprofessioneel aanleggen van elektronica. Ook zijn er veel chemische stoffen aanwezig die leiden tot levensgevaarlijke situaties. Laat u in dit geval bijstaan door een team van professionals van de Schouten-projecten. Alle wiet / hennep gerelateerde zaken worden discreet en milieubewust afgevoerd. Na het afvoeren van deze diverse afvalstromen kan er bekeken worden in hoeverre er herstelwerkzaamheden nodig zijn. Gaten in muren worden hersteld en vochtplekken worden geïsoleerd. Schouten-projecten zorgt ervoor dat de woning in Apeldoorn in een dag weer verhuur klaar is! Bel direct voor een gratis vrijblijvende offerte 085- 06 57 412.

Tuin onderhoud bij oplevering woning

Ook de tuin van een huis of woning in Apeldoorn moet er netjes bij liggen bij het opleveren van een woning aan de makelaar of woningbouw. Schouten-projecten zorgt ervoor dat het onkruid is verwijderd, het gras gemaaid is en de oude overkapping gesloopt is. Wij doen er alles aan om uw tuin zo netjes mogelijk te maken zodat de woning snel en representatief de verkoop in kan.

Bedrijfsontruiming

De Schouten-projecten is specialist in het ontruimen en casco opleveren van bedrijfspanden in Apeldoorn. Wij hechten veel waarde aan het milieubewust afvoeren van de diverse afvalstromen die vrijkomen bij een bedrijfsontruiming. Ook bij brand of waterschade zijn onze specialisten u graag van dienst.

Contact met Schouten-projecten

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 085- 06 57 412 of mail via ons contactformulier

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing