Woningontruiming

Direct een woningontruiming nodig? Wij staan voor u klaar!

Vaak komt een woningontruiming onverwachts en is er weinig tijd. In sommige situaties kan het ontruimen van een woning ook emoties met zich mee brengen, veelal na het overlijden van een dierbare. Daarom is het fijn als u kan worden bijgestaan door een expert die u ontzorgt op een dergelijk moment. Schouten Projecten is al jaren gespecialiseerd in het vakkundig en snel ontruimen van woningen, zorgkamers, winkels en bedrijven. Wij werken voor particulieren, bedrijven, instellingen, makelaars en justitiële diensten.

Wij helpen u graag op bewuste wijze

Schouten Projecten werkt met een professioneel team, die zorgvuldig en met respect de woning ontruimen. Door de samenwerking met diverse goede doelen, kunnen wij ervoor zorgen dat de spullen zo goed mogelijk terecht komen. Wat niet meer herbruikbaar is voeren wij milieubewust af. Eventueel kunnen wij inboedel die nog goed genoeg voor verkoop is opkopen en in mindering brengen op de ontruiming.

Schouten Projecten gaat voor 100% tevredenheid

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven met onze aanpak. Door de persoonlijke benadering die we gewend zijn en de inzet van professionele medewerkers en machines kunnen we een 100% tevredenheid garantie bieden. Omdat wij het tevens belangrijk vinden om uw privacy te garanderen, voeren wij alle woningontruimingen te alle tijde discreet uit. We werken niet met afvalcontainers, dus belangrijke spullen komen zo nooit op straat terecht. Schouten Projecten heeft eigen bussen zonder logo en opslaglocaties die niet voor derden toegankelijk zijn. Na onze werkzaamheden zullen wij het pand of de ruimte bezemschoon opleveren, zodat u uw zaken direct kunt afronden.

Aanvullende diensten

Soms is een woning of ruimte vervuild geraakt of wenst de eigenaar een schoonmaak voor oplevering. Op verzoek kunnen wij behang verwijderen, vloeren verwijderen, verhuizen, tuin- en schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Een specialisatie van ons is bijvoorbeeld nicotine verwijdering. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Afspraak is afspraak

Iedere woningontruiming is anders en heeft zijn eigen verhaal. Wij komen mede daarom graag persoonlijk bij u langs om te beoordelen wat de werkzaamheden zijn. Zo kunt u ons ook het beste uitleggen wat er moet gebeuren en of er nog bijzonderheden zijn. Vervolgens kunnen wij rekening houden met uw specifieke wensen en een passende oplossing bieden voor uw situatie.

Helderheid staat voorop. Wij zullen u precies uitleggen hoe wij te werk zullen gaan. Als u een woningontruiming op korte termijn wilt inplannen dan is dat voor ons geen probleem. Wij zijn snel inzetbaar en kunnen al binnen 24 uur een offerte op maat maken en als het nodig is de volgende dag al beginnen. Zo komt u niet voor extra kosten te staan.

Wij werken door heel Nederland

Alhoewel wij erg veel gevraagd worden in Nijmegen, Rotterdam en de provincie Gelderland, werken wij door heel Nederland. En, zijn wij 7 dagen per week inzetbaar! Wilt u een gratis offerte neem dan geheel vrijblijvend contact op via: 06 – 57740551 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Wij werken door heel Nederland en zijn 7 dagen per week inzetbaar. Wilt u een gratis offerte neem dan geheel vrijblijvend contact op via: 06 – 57740551 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Vrijblijvende offerte?

Bel 06 - 57740551

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.

    captcha

    Woning ontruimen