Woningontruiming

Wij staan voor u klaar

Vaak komt een woningontruiming onverwachts en is er weinig tijd. In sommige situaties kan het ontruimen van een woning ook emoties met zich mee brengen. Schouten- Projecten is al jaren gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen van woningen.

Wij ontzorgen u graag

Schouten- Projecten werkt met een professioneel team, die zorgvuldig en met respect de woning ontruimen. Door de samenwerking met diverse goede doelen, kunnen wij ervoor zorgen dat de spullen zo goed mogelijk terecht komen. Wat niet meer voor hergebruik bruikbaar is voeren wij milieubewust af. Eventueel kunnen wij spullen die nog goed genoeg voor verkoop zijn opkopen en in mindering brengen op de ontruiming.

Schouten- Projecten gaat voor 100% tevredenheid

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven met onze aanpak. Door de persoonlijke benadering die we gewend zijn en de inzet van professionele medewerkers en machines kunnen we een 100% tevredenheidgarantie bieden. Daarnaast zijn we in staat om de woningontruiming discreet uit te voeren. We werken niet met afvalcontainers, dus belangrijke spullen komen zo nooit op straat terecht. Schouten- Projecten heeft eigen bussen zonder logo.

Afspraak is afspraak

Wij komen graag persoonlijk bij u langs om te kijken wat de werkzaamheden zijn. Zo kunt u ons ook het beste uitleggen wat er moet gebeuren en of er nog bijzonderheden zijn.

Elke woning is anders en heeft zijn eigen verhaal. Wij zullen u precies uitleggen hoe wij te werk zullen gaan. Als u een woningontruiming op korte termijn wilt inplannen dan is dat voor ons geen probleem. Wij zijn snel inzetbaar en kunnen al binnen 24 uur een offerte op maat maken en als het nodig is de volgende dag al beginnen. Zo komt u niet voor extra kosten te staan.

Wij werken door heel Nederland en zijn 7 dagen per week inzetbaar. Wilt u een gratis offerte neem dan geheel vrijblijvend contact op via: 085-0657 412 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Vrijblijvende offerte?

Bel 085-0657412

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.
Woning ontruimen