Woningontruiming

Woning ontruimen

Woning ontruimen bij verkoop

Een woning te ontruimen? Bel nu 085-0657 412

Schouten Projecten is gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen en casco strippen van woningen, bedrijfspanden, winkels, kantoren, restaurants, hotels, scholen etc. tegen concurrerende tarieven. Wij zijn gevestigd in Herveld, in de provincie Gelderland. Veel van onze woningontruimingen voeren we uit in de regio. Denk hierbij aan Nijmegen, Arnhem, Amersfoort en Tiel. Maar we zijn als woningontruimer in heel Nederland actief, dus neem ook gerust contact met ons op voor een offerte elders in het land. We werken altijd tegen strakke all-in tarieven, waardoor u weet waar u aan toe bent als er een woning of bedrijf ontruimt moet worden. 

Professionele woningontruiming

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven met onze aanpak. Door de persoonlijke benadering die we gewend zijn en de inzet van professionele machines en professionele medewerkers, kunnen we een 100% tevredenheidsgarantie bieden bij de woningontruimingen die we uitvoeren. 

Daarnaast zijn we in staat om de woningontruiming volledig discreet uit te voeren. Dit kan in verschillende situaties wenselijk zijn voor de opdrachtgever en is bij Schouten Projecten. Denk bijvoorbeeld aan een ontruiming van een hennepplantage of het ontruimen van een bedrijf nadat lange tijd geen huur is voldaan.

Afspraak is afspraak

Wij hebben geen kleine lettertjes en werken altijd met een all-in totaalprijs per opdracht, dus nooit geen verrassingen achteraf. 

Andere diensten

Naast het ontruimen van een woning, bent u bij Schouten Projecten ook op het juiste adres voor andere diensten gerelateerd aan ontruimen. Zo helpen we u als opdrachtgever ook graag verder als de vloerbedekking verwijderd moet worden of wanneer er grondige schoonmaak nodig is. Dit kan de situatie zijn als er nicotineschade is of er veel vetresten zijn. Wilt u meer weten over een van de diensten die we aanbieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Contact met Schouten-projecten woningontruiming

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 085- 06 57 412 of mail via ons contactformulier

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing