Woningontruiming Nijmegen

Woningontruiming in Nijmegen? Bel nu 085- 06 57 412

Schouten-projecten is een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf, werkzaam in de regio Nijmegen en omstreken. Wij ontruimen een woning in Nijmegen binnen een dag en nemen u graag alle zorgen uit handen. U heeft het vaak al moeilijk genoeg in deze periode. Laat u daarom bijstaan door een team van ervaren specialisten.

Wij komen graag bij u langs om de woningontruiming tot in detail te bespreken en de werkzaamheden in kaart te brengen. Dit altijd tegen concurrerende tarieven en een correcte prijs voor uw restboedel.

Direct contact? Bel nu 085- 06 57 412

Een woningontruiming in Nijmegen is in de meeste gevallen binnen een dag te realiseren. De prijs voor een woning ontruimen ligt volledig aan de volgende factoren :

 1. Soort en grootte van de woning
 2. Bereikbaarheid van de woning (trappen/lift/parkeergelegenheid)
 3. Hoeveelheid inboedel ( m2 )
 4. Is Recycling mogelijk middels onze samenwerking met goede doelen?
 5. Moet er vloerbedekking verwijderd worden en ligt deze gelijmd ?

Schouten-projecten neemt u alles uit handen en zorgt voor een 100% correcte oplevering aan de woningbouw of makelaar.

Enkele werkzaamheden die wij bij een woningontruiming Nijmegen kunnen uitvoeren:

Het uitbesteden van een woningontruiming in Nijmegen

Een woning ontruimen kost uiteraard veel tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan belangrijkere zaken. Laat daarom een specialist de ontruiming uitvoeren. Wij beschikken over de juiste materialen en kwaliteiten om de ontruiming snel en discreet uit te voeren. Wij rijden met witte logo vrije bussen waardoor discretie gewaarborgd blijft.

Werkwijze Boedelruiming Nijmegen

Schouten-projecten komt graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Samen met u nemen wij de werkzaamheden op waarna u een prijsopgaaf van ons ontvangt. Bij akkoord kan er eventueel direct gestart worden zodat kosten en tijd bespaard worden. Wij werken standaard met een 100% tevredenheidsgarantie. U hoeft pas te betalen wanneer de oplevering door de opdrachtgever is goedgekeurd.

Contact Woningontruiming

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een woningontruiming Nijmegen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via 085- 06 57 412 of mail via ons contactformulier

Woningontruiming Nijmegen Werkgebied 

Andelst, Angeren, Balgoij, Batenburg, Beek-Ubbergen, Beers, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beuningen, Cuijk, Driel, Homoet, Doornenburg, Elst, Ewijk, Grave, Groesbeek Gassel, Gendt, Grave, Huissen, Haalderen, Haps, Hernen, Heumen, Kesteren, Kleve, Lent, Leur, Leuth, Malden, Milling, Molenhoek, Mook, Nijmegen, Nederasselt, Niftrik, Ooij, Oosterhout, Overasselt, Ubbergen, Valburg, Weurt, Winssen, Wijchen, Zetten, Arnhem, Tiel.

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen en casco strippen van woningen, bedrijfspanden, winkels, kantoren, restaurants, hotels, scholen etc. tegen concurrerende tarieven. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven met onze aanpak. Wij hebben geen kleine lettertjes en werken altijd met een all-in totaalprijs per opdracht, dus nooit geen verassingen achteraf.

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer over ons

Waarom Schouten-projecten woningontruiming

 •  Oplever garantie
 •  Milieu bewust ontruimen
 •   Een aanspreekpunt
 •   Snelle service
 •   Altijd bereikbaar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schouten-Projecten Woningontruiming

Vrijblijvend te bereiken op: 085- 06 57 412

Adres:
Dijkstraat 1 A
6674 AG Herveld
Kamer van Koophandel Nr. 69268576
Tel:  085- 06 57  412
Email : info@schouten-projecten.nl

Uw contactpersonen :

Ron Schouten & Serina Bouwman

 

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing