Winkel ontruimen

Een winkel ontruimen ? Bel nu 085-0657 412

Een winkel ontruimen en leeg opleveren kan nodig zijn bij een faillissement of bedrijfsbeëindiging. Schouten-projecten Bedrijfsontruiming is gespecialiseerd in het verwijderen van kantoorinventaris en complete inboedel uit bedrijfspanden. De waardevolle bedrijfsvoorraad kan worden opgekocht en in mindering gebracht worden op de kostprijs. Schouten-projecten bedrijfsontruiming is al jaren de vaste contactpersoon van curatoren en notarissen verspreid over heel Nederland. Bel geheel vrijblijvend voor een gratis offerte op locatie. Wij regelen de winkel ontruiming van A tot Z. U geeft ons de sleutel en op de afgesproken datum is de winkel geheel casco bezemschoon opgeleverd. Klaar voor de bedrijfsmakelaar om het pand weer in de verhuur te zetten.

Winkelpand leeg opleveren

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt een ontruiming van een bedrijfspand ?

Op de afgesproken datum staat het team van Schouten-projecten Bedrijfsontruiming klaar om aan de slag te gaan. Wij sorteren de bedrijfsinventaris en proberen zoveel mogelijk milieubewust te recyclen. Nog bruikbare goederen worden gedoneerd aan diverse goede doelen. Mocht er nog waardevolle bedrijfs inboedel staan dan kan dit worden opgekocht tegen een marktconforme prijs.

Winkel ontruimen

 

 

 

 

 

 

 

Casco bezemschoon opleveren

De vakmensen van Schouten-projecten Bedrijfsontruiming leveren wekelijks diverse winkels en bedrijven bezemschoon op. Hierbij verwijderen wij alle meubels en stellingen en voeren deze milieubewust af. Ook de vloerbedekking kunnen wij voor u verwijderen. In de meeste gevallen worden ook alle systeemplafonds gedemonteerd en afgevoerd. Wij brengen de winkel weer in de casco staat waarin deze betrokken is. Niet voor niets is Schouten-projecten Bedrijfsontruiming het vaste aanspreekpunt voor diverse projectontwikkeling en vastgoedmaatschappijen.

Casco opleveren bedrijfspand

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact Schouten-projecten bedrijfsontruiming

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsontruiming? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via 085- 06 57 412 of mail via ons contactformulier

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen en casco strippen van woningen, bedrijfspanden, winkels, kantoren, restaurants, hotels, scholen etc. tegen concurrerende tarieven. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven met onze aanpak. Wij hebben geen kleine lettertjes en werken altijd met een all-in totaalprijs per opdracht, dus nooit geen verassingen achteraf.

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer over ons

Waarom Schouten-projecten woningontruiming

  •  Oplever garantie
  •  Milieu bewust ontruimen
  •   Een aanspreekpunt
  •   Snelle service
  •   Altijd bereikbaar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schouten-Projecten Woningontruiming

Vrijblijvend te bereiken op: 085- 06 57 412

Adres:
Dijkstraat 1 A
6674 AG Herveld
Kamer van Koophandel Nr. 69268576
Tel:  085- 06 57  412
Email : info@schouten-projecten.nl

Uw contactpersonen :

Ron Schouten & Serina Bouwman

 

© 2018 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing