Winkel ontruimen

Een winkel ontruimen ? Bel nu 06 – 57740551

Een winkel ontruimen en leeg opleveren kan nodig zijn bij een faillissement of bedrijfsbeëindiging. Schouten-projecten Bedrijfsontruiming is gespecialiseerd in het verwijderen van kantoorinventaris en complete inboedel uit bedrijfspanden. De waardevolle bedrijfsvoorraad kan worden opgekocht en in mindering gebracht worden op de kostprijs. Schouten-projecten bedrijfsontruiming is al jaren de vaste contactpersoon van curatoren en notarissen verspreid over heel Nederland. Bel geheel vrijblijvend voor een gratis offerte op locatie. Wij regelen de winkel ontruiming van A tot Z. U geeft ons de sleutel en op de afgesproken datum is de winkel geheel casco bezemschoon opgeleverd. Klaar voor de bedrijfsmakelaar om het pand weer in de verhuur te zetten.

Winkelpand leeg opleveren

Winkelpand leeg opleveren

Hoe werkt een ontruiming van een bedrijfspand ?

Op de afgesproken datum staat het team van Schouten-projecten Bedrijfsontruiming klaar om aan de slag te gaan. Wij sorteren de bedrijfsinventaris en proberen zoveel mogelijk milieubewust te recyclen. Nog bruikbare goederen worden gedoneerd aan diverse goede doelen. Mocht er nog waardevolle bedrijfs inboedel staan dan kan dit worden opgekocht tegen een marktconforme prijs.

Winkel ontruimen

Winkel ontruimen

Casco bezemschoon opleveren

De vakmensen van Schouten-projecten Bedrijfsontruiming leveren wekelijks diverse winkels en bedrijven bezemschoon op. Hierbij verwijderen wij alle meubels en stellingen en voeren deze milieubewust af. Ook de vloerbedekking kunnen wij voor u verwijderen. In de meeste gevallen worden ook alle systeemplafonds gedemonteerd en afgevoerd. Wij brengen de winkel weer in de casco staat waarin deze betrokken is. Niet voor niets is Schouten-projecten Bedrijfsontruiming het vaste aanspreekpunt voor diverse projectontwikkeling en vastgoedmaatschappijen.

Casco opleveren bedrijfspand

Casco opleveren bedrijfspand

Contact Schouten-projecten bedrijfsontruiming

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsontruiming? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via 06 – 57740551 of mail via ons contactformulier

Vrijblijvende offerte?

Bel 06 - 57740551

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.

    captcha

    Woning ontruimen