Werkgebieden

Schouten Projecten is de specialist op het gebied van vakkundig woningontruiming tegen concurrerende tarieven. Wij zijn gevestigd de provincie Gelderland in de plaats Herveld. Wij voeren dan ook de meeste woningontruimingen uit in onze regio. Dankzij onze vakkundige aanpak en eerlijke tarieven voeren we ook elders in het land woningontruimingen uit. Twijfel daarom niet als u niet woonachtig bent in de regio Gelderland. Wij komen uw woningontruiming graag uit handen nemen.

Bekijk hieronder de plaatsen waar we actief zijn:

Contact met Schouten Projecten

Staat uw plaats er niet tussen? Geen probleem! Ook elders in het land zijn we u graag van dienst. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op of vraag een offerte aan via ons contactformulier. Ook kunt u ons bereiken op 085- 06 57 412.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen en casco strippen van woningen, bedrijfspanden, winkels, kantoren, restaurants, hotels, scholen etc. tegen concurrerende tarieven. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven met onze persoonlijke aanpak. Wij hebben geen kleine lettertjes en werken altijd met een all-in totaalprijs per opdracht, dus nooit geen verrassingen achteraf.

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Doordat we gevestigd zijn in Gelderland, voeren we veel van onze werkzaamheden uit in Nijmegen, Arnhem, Amersfoort en Tiel. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer over ons

Waarom Schouten-projecten woningontruiming

  •  Oplever garantie
  •  Milieu bewust ontruimen
  •   Een aanspreekpunt
  •   Snelle service
  •   Altijd bereikbaar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schouten-Projecten Woningontruiming

Vrijblijvend te bereiken op: 085- 06 57 412

Adres:
Dijkstraat 1 A
6674 AG Herveld
Kamer van Koophandel Nr. 69268576
Tel:  085- 06 57  412
Email : info@schouten-projecten.nl

Uw contactpersonen :

Ron Schouten & Serina Bouwman

 

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing