Wat kost een woningontruiming ?

Liever direct een offerte ? Bel ons 06 – 57740551

Kosten woning ontruimen

De reden van een woningontruiming kan onder andere te maken hebben met gebeurtenissen zoals: overlijden, echtscheiding, emigratie, verhuizing, faillissement of seniorenverhuizing. Wat de reden ook is, vaak heeft u genoeg aan uw hoofd en kunt u deze werkzaamheden beter uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Wij nemen uw zorgen graag uit handen.

Het is van belang om de inboedel zo snel mogelijk te ontruimen en ergens anders op te slaan. Schouten Projecten neemt dit graag uit handen. Wij zijn onderscheidend omdat we een persoonlijke aanpak hanteren. Wij werken niet met kleine lettertjes maar juist met een all-in opdracht met duidelijke afspraken en prijzen. Dit houdt in dat wij de offerte opstellen met alle kosten inclusief btw en afvoer.  Service, kwaliteit, professionaliteit en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke dienstverlening tegen een eerlijke prijs.

Ons werkgebied

Wij zijn 24/7 inzetbaar voor een woningontruiming in heel Nederland. Voor meer informatie omtrent onze werkgebieden kunt u kijken op onze pagina ‘Werkgebieden‘.

Factoren waar de kosten afhankelijk van zijn:

Het bepalen van de kosten voor uw woningontruiming vereist altijd een bezoek op locatie. Elke woning is anders waardoor het altijd maatwerk is. Wij komen dan ook graag persoonlijk bij u langs voor een heldere offerte. Factoren waar u rekening mee moet houden zijn:

 1. Soort en grootte van de woning, aantal kamers.
 2. Hoe is de bereikbaarheid van de woning.
 3. Hoeveelheid inboedel.
 4. Is recycling mogelijk of kan veel naar de milieustraat.
 5. De werkzaamheden, zoals verwijderen van vloerbedekking of schoonmaak.
 6. Aanwezigheid van een garage, schuur, zolder of kelder.
 7. De herstelwerkzaamheden.

Neem contact op over de kosten van uw woningontruiming

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw woningontruiming? Vraag een gratis een vrijblijvend offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvende offerte?

Bel 06 - 57740551

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.

  captcha

  Woning ontruimen