Wat kost een woningontruiming ?

Liever direct een offerte ? Bel nu 085- 0657412

Kosten woning ontruimen

De reden van een woningontruiming kan onder andere te maken hebben met gebeurtenissen zoals: overlijden, echtscheiding, emigratie, verhuizing, faillissement of seniorenverhuizing. Wat de reden ook is, vaak heeft u genoeg aan uw hoofd en is een ontruiming een werkzaamheid waar u niet op zit te wachten.

Het is van belang om de inboedel zo snel mogelijk te ontruimen en ergens anders op te slaan. Schouten Projecten neemt dit graag uit handen. Wij zijn onderscheidend omdat we een persoonlijke aanpak hanteren. Wij werken niet met kleine lettertjes maar juist met een all-in opdracht met duidelijke afspreken en prijzen. Service, kwaliteit, professionaliteit en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke dienstverlening tegen een eerlijke prijs.

Ons werkgebied

Omdat wij gevestigd zijn in Gelderland zijn we vooral actief in de plaatsen: Nijmegen, Amersfoort, Tiel en Arnhem. Wij hebben al vele andere ontruimingen mogen uitvoeren in andere plaatsen door heel het land. Twijfel daarom niet als uw plaatsnaam er niet tussen staat om contact met ons op te nemen. Wij zijn 24/7 inzetbaar voor een woningontruiming in heel Nederland. Voor meer informatie omtrent onze werkgebieden kunt u kijken op onze pagina ‘Werkgebieden‘.

Factoren waar de kosten afhankelijk van zijn:

Het bepalen van de kosten voor uw woningontruiming zijn afhankelijk van een aantal factoren. Een van de belangrijkste factoren waar u rekening moet houden zijn de extra kosten die gepaard gaan met het afvoeren overbodige inboedel. Omdat wij niet willen dat wij u onverwachts extra kosten gaan opleggen komen wij graag langs om het pand te bezichtigen. Hierdoor kunnen wij beter een inschatting maken van de kosten. Verdere factoren waar u rekening mee moet houden zijn:

  1. Soort en grootte van de woning, aantal kamers.
  2. Hoe is de bereikbaarheid van de woning.
  3. Hoeveelheid inboedel.
  4. Is recycling mogelijk of kan veel naar de milieustraat.
  5. De werkzaamheden, zoals verwijderen van vloerbedekking of schoonmaak.
  6. Aanwezigheid van een garage, schuur, zolder of kelder.
  7. De herstelwerkzaamheden.
  8. Afhankelijk van de ernst van de situatie. Is de woning vervuild ?

 

Gemiddelde kosten van een woningontruiming:

Type: Kosten:
1 à 2 kamers: € 450,- / € 650,-
Eengezinswoning € 750,- / € 1750,-
Meer dan 3 slaapkamers: € 1250,- / € 1850,-
Afval stortkosten € 100,- / € 750,- (volledig afhankelijk van de hoeveelheid en soort)
Voorrijd kosten € GRATIS

Let op, de prijzen kunnen vanzelfsprekend per opdracht verschillen. Een opdracht blijft maatwerk.

Neem contact op over de kosten van uw woningontruiming

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw woningontruiming? Vraag een gratis een vrijblijvend offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing