Vloerverwijdering Nijmegen? Bel nu 06 – 57740551

Het verwijderen van vloeren is een zware en tijdrovende klus. Schouten-projecten vloerverwijdering is gespecialiseerd in het verwijderen en afvoeren van alle soorten vloerbedekking zoals tapijt, laminaat, marmoleum, parket en pvc in Nijmegen. Wij beschikken over de juiste machines om uw vloer op een professionele manier te verwijderen. Ook zwaar verlijmde vloeren zijn geen probleem voor onze vloerstrippers.

Het verwijderen van vloerbedekking doen wij door heel Nederland voor zowel particulieren als bedrijven. Dit doen wij voor een totaalprijs inclusief afvoer op basis van aanname. Hierdoor weet u precies wat de totale kosten zijn en krijgt u geen verrassingen achteraf.

Wat kost een vloer verwijderen in Nijmegen?

Omdat niet elke situatie hetzelfde is, kunnen wij hier helaas geen vaste prijs noemen. Het hangt af van meerdere factoren zoals welke soort vloerbedekking er gelegd is en of deze gelijmd is.

Wij kunnen u telefonisch een inschatting geven van de te verwachte kosten. Wij zijn altijd goedkoper dan andere (professionele) bedrijven.

Vloer verwijderen regio Nijmegen

Bij het opleveren van een huis of woning moet in de meeste gevallen alle vloerbedekking verwijderd worden. De woningontruiming specialisten van de Schouten-projecten werken alleen met de allerbeste gereedschappen en professionele apparatuur om de klus goed te klaren. Wij verwijderen alle vloeren in een mum van tijd dankzij onze tapijtstripmachines. Wilt u ook dat de medewerkers van de Schouten-projecten Groep uw vloerbedekking verwijderen in Nijmegen? Bel dan 06 – 57740551 voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op maat uit te brengen

Het verwijderen van alle soorten vloerafwerkingen is voor Schouten-projecten Vloerverwijdering dagelijks werk. Onze professionele en gemotiveerde medewerkers verwijderen alle soorten vloeren door middel van professionele machines en gereedschappen zoals zware vloerstrippers. U kunt 24 uur, 7 dagen per week op ons team rekenen. Wij bieden standaard een 100% oplevergarantie.

De volgende vloerafwerkingen verwijderen wij dagelijks uit woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, bejaardenhuizen en sporthallen.

 • Houten vloeren
 • Cementdek vloer
 • Siergrind
 • Tegels en plavuizen
 • Gelijmd tapijt
 • Rubber
 • Kurk
 • PVC
 • Sportvloeren
 • Laminaat
 • Parket

Schouten-projecten: ook voor uw woningontruiming in Nijmegen

Het verwijderen van vloeren is niet de enige dienst die wij aanbieden in Nijmegen. Wij voeren ook met zeer grote regelmaat woningontruimingen in Nijmegen uit. Een combinatie van onze diensten, waarbij wij eerst uw woning in Nijmegen ontruimen en vervolgens de vloer verwijderen, behoort tot de mogelijkheden.

Contact met Schouten-projecten voor uw vloerverwijdering in Nijmegen

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 06 – 57740551 of mail via ons contactformulier.

Vrijblijvende offerte?

Bel 06 - 57740551

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.

  captcha

  Woning ontruimen