Vervuilde woning ontruimen

Zwaar vervuilde woning ontruimen ? Bel nu 085- 0657412

Vervuilde woning ontruimen ? Schouten-projecten is specialist in het ontruimen van een vervuilde woning. Dit zijn zijn huizen die ( tot ieders verbazing ) compleet volgepakt staan en daardoor vanzelfsprekend vervuild zijn. Achteraf blijkt vaak dat de omgeving en familie niet op de hoogte was hiervan. Dit komt meestal pas aan het licht na het overlijden of het opnemen van deze persoon door instanties.

Schouten-projecten woningontruiming biedt u de professionele hulp aan om de woning weer leefbaar te maken. Dit alles doen wij uiterst discreet met onze logo vrije bedrijfswagens.

Vervuilde woning opruimen

Vervuilde woning opruimen

Neem telefonisch contact op voor meer informatie over onze speciale ontruimingen op 085- 06 57 412.

Woningen die lange tijd vol hebben gestaan zijn vaak besmet. Schouten-projecten Woningontruiming zorgt ervoor dat deze professioneel ontsmet worden waarna de grondige reiniging kan beginnen.

Vervuilde woning schoonmaken

Vervuilde woning schoonmaken

 

 

 

 

 

 

 

Vervuilde woning ontruimen: waar start je mee ?

Wanneer een vieze vervuilde woning aangetroffen word begint alles met het in kaart brengen van de situatie. Is er last van ongedierte ? Is er stankoverlast voor buren ? Allemaal belangrijke punten waar wij rekening mee houden in ons plan van aanpak.

  1. Desinfectie en ontsmetting van de vervuilde woning
  2. Inboedel en huisraad afvoeren
  3. Tapijt en vloerverwijdering
  4. Grondige reiniging en schoonmaak
  5. Herstelwerkzaamheden aan de woning

Wij komen graag op locatie bij u langs om de situatie te bespreken. Hierbij hoort u direct ons plan van aanpak en krijgt u vrijblijvend een schriftelijke offerte. Het is raadzaam om zo snel mogelijk te starten met het ontruimen van de vervuilde woning zodat de vervuiling zich niet nog verder kan uitbreiden.

Vervuilde woning ontruimen

U bent op zoek naar een professioneel bedrijf uit Nederland die u kan helpen bij het ontruimen van een vervuilde woning? Schouten-projecten levert de beste dienstverlening tegen een concurrerende prijs. Onze woningontruiming specialisten nemen u graag alle zorgen uit handen. Naast het ontruimen zijn er diverse aanvullende diensten die wij voor u kunnen uitvoeren zoals een seniorenverhuizing, een boedelruiming, het opkopen van restinboedel of het leegruimen en schoonmaken van een hennepplantage. Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor een huisontruiming of een bedrijfsontruiming in Nederland? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Een offerte is bij Schouten-projecten altijd gratis en geheel vrijblijvend. Wij helpen u heel graag snel verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 085- 06 57 412.

Werkwijze Schouten-projecten

Na het telefonisch contact komen wij graag bij u op locatie om de werkzaamheden op te nemen. Schouten-projecten Woningontruiming werkt altijd zeer nauwkeurig en discreet. Mochten wij tijdens de ontruiming nog waardevolle spullen tegenkomen, dan wordt u hier direct over geïnformeerd. Wij werken niet met kleine lettertjes en vreemde voorwaarden. Bij Schouten-projecten is het motto : Afspraak is afspraak! Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot de vervuilde boedelruiming. Een huisontruiming is altijd op korte termijn in te plannen dankzij onze flexibele instelling. Vraag direct een gratis vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u heel graag snel verder in Nederland.

Werkgebied Schouten Projecten

Als woningontruimer zijn we actief in heel Nederland, maar omdat we gevestigd zijn in Herveld in Gelderland, voeren we veel van onze werkzaamheden uit in de volgende plaatsen:

Opkopen inboedel

Schouten-projecten kan het ontruimen van een vervuilde woning in Nederland altijd combineren met het opkopen van de rest inboedel. In dit geval zullen wij de waardevolle inboedel opkopen tegen een eerlijke marktconforme prijs waarna wij zorgen voor ontruiming van de woning of bedrijfspand. Na de ontruiming kunt u de woning of bedrijfspand zonder zorgen opleveren aan de verhuurder of makelaar. Wilt u meer weten over de restwaarde van uw inboedel? Bel dan direct 085- 06 57 412. Wij kunnen u telefonisch al een begroting geven van de te verwachte restwaarde.

Boedelruiming

Een woning leegmaken kan op vele manieren verwoord worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld woningontruiming, huisontruiming of boedelontruiming. Het verschil is dat bij een boedelruiming wij alleen de inboedel verwijderen en afvoeren. Dit komt het meeste voor bij woningen die in de verkoop gaan of al verkocht zijn bij de makelaar. U kunt direct een gratis vrijblijvende offerte aanvragen bij onze ontruim specialisten in Nederland. Wij nemen u graag snel alle zorgen uit handen.

Herstelwerkzaamheden en schoonmaak in de vervuilde woning

In sommige gevallen voldoet een huisontruiming in Nederland niet aan alleen het ontruimen van alle meubels en vloerbedekking. In dat geval dienen er herstelwerkzaamheden uitgevoerd te worden zoals het verwijderen van nicotinevlekken, repareren van kozijnen en deuren of het verwijderen van schrootjes. Ook het schoonmaken van een huis bij een huisontruiming valt onder onze dienstverlening. Wij kunnen u telefonisch een idee geven van de te verwachten kosten.

Vloer verwijderen

Bij het opleveren van een huis of woning moet in de meeste gevallen alle vloerbedekking verwijderd worden. De woningontruiming specialisten van  Schouten-projecten werken alleen met de allerbeste gereedschappen en professionele apparatuur om de klus goed te klaren. Wij verwijderen alle vloeren in een mum van tijd dankzij onze tapijtstripmachines. Wilt u ook dat de medewerkers van Schouten-projecten uw vloerbedekking verwijderen in Nederland? Bel dan 085- 06 57 412 voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op maat uit te brengen

Hulp bij woning of huis opruimen Nederland

Bij een huisontruiming in Nederland kan een woningontruimer van Schouten-projecten u helpen met het leeghalen van uw vervuilde huis of woning. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken voor het opruimen van de woning in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer er met de jaren veel spullen zijn verzameld waardoor ruimtes onbruikbaar zijn geworden. Onze specialisten zorgen ervoor dat deze spullen een goede bestemming krijgen via onze samenwerkingen met diverse goede doelen. Waardevolle meubelen en inboedel kunnen worden opgekocht tegen een marktconforme prijs.

Huis ontruimen na overlijden Nederland

Het ontruimen van een vervuild huis in Nederland na het overlijden van een familielid kan zeer emotioneel zijn. Daarom is het inschakelen van een professioneel bedrijf een uitkomst voor familie en nabestaanden. Na een overlijden haalt u zelf de spullen uit de woning die voor u van waarde zijn. Hierna zullen wij de woning gaan ontruimen en een nieuwe bestemming vinden voor de overige bruikbare spullen. Wanneer wij tijdens de ontruiming nog spullen tegen komen die van waarde kunnen zijn zullen wij direct contact opnemen met de opdrachtgever.

Schoonmaak na overlijden vervuilde woning

Na het ontruimen van een vervuilde woning in Nederland moet er ook schoon gemaakt worden. Schouten-projecten biedt hier speciale schoonmaak pakketten voor aan in combinatie met de ontruiming of verhuizing.  Bij een woningontruiming gaan wij verder dan alleen het leegruimen en opruimen van de woning. Ook grondige schoonmaak na het overlijden valt onder onze dienstverlening. Zo heeft u totaal geen zorgen over het schoonmaken van de woning in Nederland.

Contact met Schouten-projecten Woningontruiming

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 085- 06 57 412 of mail via ons contactformulier

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing