Verhuizen en ontruimen

Heeft u een verhuizing en/ of een woning ontruiming?

Bel ons 085-0657 412

Wij staan voor u klaar

Schouten-projecten Woningontruiming kan voor u de meubelen verhuizen naar de nieuwe woning, waarna de oude woning ontruimt kan worden.

Wij komen tijdens een vrijblijvende offerte ter plaatste kijken welke inboedel verhuisd dient te worden en wat er allemaal kan blijven in de oude woning.

Bij een koopwoning is het normaal dat hier alleen de inboedel afgevoerd word. Dit om de geïnteresseerden in de woning een ruimtelijk gevoel te geven wat een snelle verkoop bevordert.

Een huurwoning moet in de meeste gevallen bezemschoon opgeleverd worden. Dit houdt in dat de vloerbedekking verwijdert moet worden, gaatjes in de muren gevuld, gordijnen en rails verwijderen, en eventueel aanpassingen in de originele staat terug te brengen.

Wij bespreken graag met u de werkzaamheden. Meestal kunnen wij binnen 24 uur starten na een akkoord op onze offerte. Deze bestaat standaard uit een ALL in prijs dus u heeft nooit geen verrassingen achteraf.

Schouten-projecten-Groep Verhuisbus

Schouten-projecten Verhuisbus

Contact met Schouten-projecten Woningontruiming

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 085- 06 57 412 of mail via onze contactformulier

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing