Verhuizen en ontruimen

Heeft u een verhuizing en/ of een woning ontruiming?

Bel ons 06 – 57740551

Wij staan voor u klaar

Schouten-projecten Woningontruiming kan voor u de meubelen verhuizen naar de nieuwe woning, waarna de oude woning ontruimt kan worden.

Wij komen tijdens een vrijblijvende offerte ter plaatste kijken welke inboedel verhuisd dient te worden en wat er allemaal kan blijven in de oude woning.

Bij een koopwoning is het normaal dat hier alleen de inboedel afgevoerd word. Dit om de geïnteresseerden in de woning een ruimtelijk gevoel te geven wat een snelle verkoop bevordert.

Een huurwoning moet in de meeste gevallen bezemschoon opgeleverd worden. Dit houdt in dat de vloerbedekking verwijdert moet worden, gaatjes in de muren gevuld, gordijnen en rails verwijderen, en eventueel aanpassingen in de originele staat terug te brengen.

Wij bespreken graag met u de werkzaamheden. Meestal kunnen wij binnen 24 uur starten na een akkoord op onze offerte. Deze bestaat standaard uit een ALL in prijs dus u heeft nooit geen verrassingen achteraf.

Schouten-projecten-Groep Verhuisbus

Schouten-projecten Verhuisbus

Contact met Schouten-projecten Woningontruiming

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 06 – 57740551 of mail via onze contactformulier

Vrijblijvende offerte?

Bel 06 - 57740551

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.

    captcha

    Woning ontruimen