Verhuizen en ontruimen

Verhuizing en woning ontruiming ? Bel nu 085-0657 412

Schouten-projecten Woningontruiming kan voor u de meubelen verhuizen naar de nieuwe woning, waarna de oude woning ontruimt kan worden. Wij komen tijdens een vrijblijvende offerte ter plaatste kijken welke inboedel verhuisd dient te worden en wat er allemaal kan blijven in de oude woning. Bij een koopwoning is het normaal dat hier alleen de inboedel afgevoerd word. Dit om de geïnteresseerden in de woning een ruimtelijk gevoel te geven wat een snelle verkoop bevordert. Een huurwoning moet in de meeste gevallen bezemschoon opgeleverd worden. Dit houdt in dat de vloerbedekking verwijdert moet worden, gaatjes in de muren gevuld, gordijnen en rails verwijderen, en eventueel aanpassingen in de originele staat terug te brengen.

Wij bespreken graag met u de werkzaamheden. Meestal kunnen wij binnen 24 uur starten na een akkoord op onze offerte. Deze bestaat standaard uit een ALL in prijs dus u heeft nooit geen verrassingen achteraf.

Schouten-projecten-Groep Verhuisbus

Schouten-projecten Verhuisbus

 

 

 

 

 

 

Contact met Schouten-projecten Woningontruiming

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 085- 06 57 412 of mail via ons contactformulier

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen en casco strippen van woningen, bedrijfspanden, winkels, kantoren, restaurants, hotels, scholen etc. tegen concurrerende tarieven. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven met onze persoonlijke aanpak. Wij hebben geen kleine lettertjes en werken altijd met een all-in totaalprijs per opdracht, dus nooit geen verrassingen achteraf.

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Doordat we gevestigd zijn in Gelderland, voeren we veel van onze werkzaamheden uit in Nijmegen, Arnhem, Amersfoort en Tiel. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer over ons

Waarom Schouten-projecten woningontruiming

  •  Oplever garantie
  •  Milieu bewust ontruimen
  •   Een aanspreekpunt
  •   Snelle service
  •   Altijd bereikbaar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schouten-Projecten Woningontruiming

Vrijblijvend te bereiken op: 085- 06 57 412

Adres:
Dijkstraat 1 A
6674 AG Herveld
Kamer van Koophandel Nr. 69268576
Tel:  085- 06 57  412
Email : info@schouten-projecten.nl

Uw contactpersonen :

Ron Schouten & Serina Bouwman

 

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing