Tuinwerkzaamheden

Tuinwerkzaamheden zet Schouten Projecten in als uw woning bijvoorbeeld verkocht gaat worden. Het is dan van belang dat uw tuin net als uw huis netjes wordt gemaakt om de verkoop van de woning te bevorderen. We geven daarom de tuin een goeie opfrisbeurt.

Werkzaamheden en benodigdheden

In de meeste gevallen is het verwijderen van het onkruid en het maaien van het gras al genoeg om de tuin er weer representatief uit te laten zien. Echter is het voor sommige tuinen ook wel eens van belang om een grote opknapbeurt te krijgen. We kijken wat er precies moet gebeuren aan de tuin en welk gereedschap we nodig hebben voor de tuinwerkzaamheden. Vervolgens zijn onderstaande werkzaamheden de werkzaamheden die wij het vaakst uitvoeren:

Tuin in een goeie staat brengen:

Dit kan zijn het verwijderen van onhandige en grote objecten binnen de tuin. Zoals grote plantenbakken, tuindecoraties, tuinverlichting, tuinsets etc. Zo zorgen we dat we voldoende ruimte hebben om de tuinwerkzaamheden uit te voeren.

Verwijderen van onkruid:

Bij veel tuinen zien we een achterstallig onderhoud. Onkruid krijgt hierdoor de kans te groeien en verwaarloost op die manier de gehele tuin. Daarom is een van onze werkzaamheden om het onkruid te verwijderen zodat de tuin al meer gaat leven en er weer representatief uit komt te zien.

Verwijderen van bomen, planten en bloemen:

Boom verwijderen

In sommige gevallen van onze tuinwerkzaamheden moeten we bomen, planten of bloemen verwijderen uit de tuin. Ook hier hebben we het juiste gereedschap voor. Zo beschikken we over een kleine kraan waarmee we deze klussen gemakkelijk kunnen klaren.

Maaien van het gras:

Een goed verzorgd gazon maakt in de meeste gevallen al de tuin. Om de tuin weer verkoopklaar te maken is dit een van de belangrijkste werkzaamheden die we vaak uitvoeren.

Verwijderen van schuttingen:

Het komt wel eens voor dat we een oude schutting of soms ook muurtjes moeten verwijderen uit de tuin. Ook dit nemen onze specialisten graag uit handen.

Reinigen van de tuin:

Groene aanslag in de tuin zorgt ervoor dat de tuin er lelijk en vies uit komt te zien. De groene aanslag gaat zitten op de tegels en is moeilijk te verwijderen. Wij bezitten over de juiste bestrijdingen middelen en gereedschap om de aanslag te verwijderen en te bestrijden. Dit doen we onder andere door middel van een hogedrukreiniger.

Veel van de tuinwerkzaamheden zijn spoedgevallen omdat de woning snel verkoopklaar gemaakt moet worden. Ons team zorgt door middel van ervaring, specialisme en het juiste gereedschap dat uw tuin snel wordt opgeleverd.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben u benieuwd naar onze tuinwerkzaamheden en de mogelijkheden die we bieden voor uw tuin? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via: 085- 06 57 412  of stuur een mail via het contactformulier.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing