Tuinwerkzaamheden

Tuinwerkzaamheden zijn nodig als u uw woning bijvoorbeeld gaat verkopen. Het is dan van belang dat uw tuin net als uw huis netjes wordt gemaakt om de verkoop ervan te bevorderen. We geven daarom de tuin opknapbeurt.

Werkzaamheden

In de meeste gevallen is het verwijderen van het onkruid en het maaien van het gras al genoeg om de tuin er weer netjes uit te laten zien. We kijken wat er precies moet gebeuren aan de tuin en welk gereedschap we nodig hebben voor de werkzaamheden.

Tuin in een nette staat brengen:

Dit kan zijn het verwijderen van onhandige en grote objecten binnen de tuin. Zoals grote plantenbakken, tuindecoraties, tuinverlichting, tuinsets etc.

Verwijderen van onkruid:

Bij veel tuinen zien we achterstallig onderhoud. Onkruid krijgt hierdoor de kans te groeien en verwaarloost op die manier de gehele tuin. Wij verwijderen het onkruid zodat de tuin al meer gaat leven en er weer netjes uit komt te zien.

Verwijderen van bomen, planten en bloemen:

Boom verwijderen

Soms moeten er bomen of struiken verwijdert worden uit de tuin. Ook hier hebben we het juiste gereedschap voor. Zo beschikken we over een kleine kraan waarmee we deze klussen gemakkelijk kunnen klaren.

Maaien van het gras:

Een goed verzorgd gazon maakt in de meeste gevallen al de tuin.

Verwijderen van schuttingen:

Het komt wel eens voor dat we een oude schutting of soms ook muurtjes moeten verwijderen uit de tuin. Ook dit nemen onze specialisten u graag uit handen.

Reinigen van de tuin:

Groene aanslag in de tuin zorgt ervoor dat de tuin er lelijk en vies uit komt te zien. De groene aanslag gaat zitten op de tegels en is moeilijk te verwijderen. Wij bezitten over de juiste middelen en gereedschap om de aanslag te verwijderen en te bestrijden. Dit doen we onder andere door middel van een hogedrukreiniger.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben u benieuwd naar onze tuinwerkzaamheden en de mogelijkheden die we bieden voor uw tuin? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via: 06 – 57740551  of stuur een mail via het contactformulier.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvende offerte?

Bel 06 - 57740551

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.

    captcha

    Woning ontruimen