Spoedontruiming Zorgkamer

Zorgkamer op zeer korte termijn te ontruimen?

Een zorgkamer moet na het overlijden van een dierbare vaak op korte termijn leeg gemaakt worden ( spoedontruiming ). De nabestaanden krijgen maar weinig tijd om de zorgkamer in het verpleeghuis te ontruimen.

Schouten-projecten woningontruiming is gespecialiseerd in het ontruimen en leeg opleveren van zorgkamers  in een verzorgingshuis door heel Nederland. Wij nemen u in deze moeilijke, drukke tijd alle zorgen uit handen en zorgen voor een bezemschone oplevering geheel volgens de eisen van het verzorgingshuis.

Een spoedontruiming van een zorgkamer kunnen wij dan ook altijd binnen 24 uur inplannen.

U hoeft hier zelf niet eens bij aanwezig te zijn. Wanneer u ons de sleutel aangetekend verstuurd zorgen wij ervoor dat de kamer op de afgesproken datum leeg en schoon opgeleverd wordt aan het verpleeghuis. Hierbij garanderen wij dan ook een 100 % oplevergarantie. Een telefoontje is genoeg om deze klus uit te besteden aan een team van specialisten die dagelijks zorgkamers bezemschoon opleveren.

Zorgkamer verpleeghuis ontruimen
Zorgkamer / verpleeghuis ontruimen

Zonder zorgen uitbesteden

Schouten-projecten Woningontruiming is al jaren een vertrouwde partner en vast aanspreekpunt voor diverse zorginstellingen en verpleeghuizen door heel Nederland voor het ontruimen en schoon opleveren van kamers.

Waarom de spoedontruiming van een zorgkamer uitbesteden?

Het leegruimen van een zorgkamer dient vaak binnen 5 dagen ontruimd te zijn. Door de ontruiming uit handen te geven, kunt u (of u samen met de familie) zich richten op de uitvaart regelen. Wij begrijpen dat het leeghalen van een zorgkamer veel emoties met zich meebrengt naast de emoties die u al heeft. Wij kunnen voor u de ontruiming verzorgen volgens de opleveringseisen.

Schouten- projecten ontzorgt u graag

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een spoedontruiming verpleeghuis? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via 06 – 57740551 of mail via onze contactformulier.

Vrijblijvende offerte?

Bel 06 - 57740551

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.

    captcha

    Woning ontruimen