Spoedontruiming Zorgkamer

Een Zorgkamer te ontruimen? Bel nu 085-0657 412

Een zorgkamer moet na het overlijden van een dierbare vaak op korte termijn leeg gemaakt worden ( spoedontruiming ). De nabestaanden krijgen maar weinig tijd om de zorgkamer in het verpleeghuis te ontruimen. Schouten-projecten Woningontruiming is gespecialiseerd in het ontruimen en leeg opleveren van zorgkamers  in een verzorgingshuis door heel Nederland. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen voor een bezemschone oplevering geheel volgens de eisen van het verzorgingshuis.

Een spoedontruiming van een zorgkamer kunnen wij dan ook altijd binnen 24 uur inplannen.

U hoeft hier zelf niet eens bij aanwezig te zijn. Wanneer u ons de sleutel aangetekend verstuurd zorgen wij ervoor dat de kamer op de afgesproken datum leeg en schoon opgeleverd wordt aan het verpleeghuis. Hierbij garanderen wij dan ook een 100 % oplevergarantie. Een telefoontje is genoeg om deze klus uit te besteden aan een team van specialisten die dagelijks zorgkamers bezemschoon opleveren.

Zorgkamer verpleeghuis ontruimen

Zorgkamer verpleeghuis ontruimen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonder zorgen uitbesteden

Schouten-projecten Woningontruiming is al jaren een vertrouwde partner en vast aanspreekpunt voor diverse zorginstellingen en verpleeghuizen door heel Nederland voor het ontruimen en schoon opleveren van kamers.

Waarom de spoedontruiming van een zorgkamer uitbesteden?

  • Emotioneel gezien afstand van het opruimen van de inboedel
  • De inboedel word hergebruikt middels samenwerking goede doelen
  • Het voorkomt ruzie of problemen binnen de familie
  • U kunt zich focussen op belangrijkere zaken zoals de uitvaart
  • 100 % gegarandeerde oplevering van de verpleegkamer
  • Het bespaart u fysiek zwaar werk zoals het verwijderen van inboedel en vloerbedekkingen
  • Verrassend betaalbaar

Herstelwerkzaamheden en schoonmaak in de woning

In sommige gevallen voldoet de spoedontruiming van een zorgkamer niet aan alleen het ontruimen van alle meubels en vloerbedekking. In dat geval dienen er herstelwerkzaamheden uitgevoerd te worden zoals het verwijderen van nicotinevlekken, repareren van kozijnen en deuren of het verwijderen van schrootjes. Ook het schoonmaken van een huis bij een huisontruiming valt onder onze dienstverlening. Wij kunnen u telefonisch een idee geven van de te verwachten kosten.

Contact Schouten-projecten Woningontruiming

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een spoedontruiming verpleeghuis? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via 085- 06 57 412 of mail via ons contactformulier


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing