Schoonmaak Service

Schoon maken woning

Schoonmaak Service

Het zorgen dat de woning bezemschoon wordt achtergelaten is een pre bij Schouten Projecten. In sommige gevallen hebben we te maken met woningen die zodanig vervuild zijn geraakt dat deze een grondige schoonmaak nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vetvrij maken van de keuken, herstellen van nicotineschade of in extreme gevallen het ontsmetten van de woning.

De aanpak van Schouten Projecten

Onze aanpak is helemaal afhankelijk van de staat van de woning. In de meeste gevallen is het zorgen voor een bezemschone woning na de ontruiming al genoeg. In extreme gevallen moeten wij na de ontruiming met de meest grootst mogelijke zorg een schoonmaak uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat een woning nodig heeft na de ontruiming en nemen wij dat dan ook graag van u uit handen. Wij bieden tenslotte graag een totaaloplossing en een schoonmaak, in welke vorm dan ook, hoort hier ook bij.

Hieronder een opsomming van de mogelijkheden van Schouten Projecten:

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Of uw woning nu te maken heeft gehad met een ontruiming of niet. Wij staan met onze schoonmaak service graag voor u klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze schoonmaak service of een totale woningontruiming van een woning die erg vervuild is? Neem dan contact met ons op via: 085- 06 57 412 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing