Over ons

Schouten- Projecten Woningontruiming Bel ons op

06 – 57740551

Schouten- Projecten is een vertrouwd en landelijk werkend bedrijf met enthousiaste medewerkers. Bij ons staat service, kwaliteit, professionaliteit en vertrouwen voor op. Schouten- Projecten levert professionele dienstverlening tegen een eerlijke prijs. Wij zijn enorm trots op onze teams dat we al jaren velen klanten tevreden hebben kunnen stellen.

Wij gebruiken géén lastige woorden en kleine lettertjes. Bij een ontruiming komt al veel kijken. Daarom nemen wij graag uw zorgen uit handen. Wij houden het overzichtelijk en duidelijk. Met één telefoontje komen wij bij u langs om een geheel vrijblijvende en scherpe offerte uit te brengen. Samen bespreken wij graag de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Schouten- Projecten?

Niet voor niets kiezen velen makelaars, bewindvoerders en notarissen voor de jarenlange ervaring van Schouten- Projecten. Door het gebruik van professionele materialen en een vertrouwd team van medewerkers kunnen wij elke klus aan. Wij werken landelijk en bieden onze diensten standaard aan met een 100 % Oplever en Tevredenheids- garantie.

 • Standaard een gratis vrijblijvende offerte door heel Nederland. Wij hanteren de laagste prijs garantie op onze offerte.
 • Voordeliger voor u dan zelf klussen. Dankzij onze snelle service vaak al in 1 dag ontruimd.
 • 100% tevredenheidsgarantie. Wij factureren pas als volgens de eisen van onze opdrachtgever is opgeleverd.
 • Professioneel en vertrouwd. Alleen ervaren medewerkers en professionele machines.
 • Discreet en respectvol. Logo vrije bedrijfswagens en geen toegang voor onbevoegden. Standaard discrete omgang met uw inboedel.
 • Voordelig en milieubewuste afvalverwerking. Wij hebben contracten met diverse recyclebedrijven door heel Nederland.
 • Afspraak = Afspraak. Wat wij zeggen maken wij waar! Duidelijke werkwijze en een vast aanspreekpunt.
 • Alles is mogelijk bij Schouten-projecten. Van schilderswerkzaamheden tot het totaal renoveren van een pand.
 • Inboedel opkoop. Altijd korting op de offerte door opkoop van waardevolle goederen.
 • Bijzondere ontruiming en schoonmaak. Hoe erg de vervuiling ook is, wij hebben alles al eens meegemaakt!
 • Hergebruik inboedel. Schouten-projecten streeft naar een optimaal hergebruik en zo min mogelijk afval. Wij werken daarom samen met goede doelen en sociale instanties.
 • Re-integratie / leerplekken. Schouten-Projecten biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een leer en werk plek. Door een baan aan te bieden krijgen zij werkervaring en kunnen zij wennen aan het werkritme. Dit vergroot hun toekomstperspectief.
 • Persoonlijke benadering en tevredenheidsgarantie. Niet voor niets is Schouten-projecten het vaste adres voor veel makelaars, bewindvoerders en notarissen.

Werkwijze

Contact

Wij komen graag persoonlijk bij u langs om kennis met u te maken en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij u precies vertellen hoe wij u kunnen ontzorgen. Ter plekke kunnen wij een heldere offerte maken.

Afspraak

Als u akkoord gaat met de offerte, kunnen wij de werkzaamheden inplannen. Soms kan het voorkomen dat er nog extra klusdiensten nodig zijn. U kunt altijd tussentijds contact met ons hier over opnemen.

Ontruiming

Op de dag van de ontruiming staan onze enthousiaste medewerkers klaar.

Bezemschone oplevering

Als de ontruiming klaar is leveren wij u de woning/ bedrijf bezemschoon op. Dit kan op dezelfde dag of we spreken een andere dag af. Als u niet in de buurt woont kunnen wij u foto’s doorsturen van de oplevering.

Betaling

De betaling kunt u ter plekke pinnen of achteraf per factuur. U ontvangt van ons de factuur per e-mail.

Als u vragen heeft over onze dienstverlening dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, maar ook via het contactformulier.

Vrijblijvende offerte?

Bel 06 - 57740551

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.

  captcha

  Woning ontruimen