U zoekt interieursloop in Amersfoort, Bussum, Huizen, Baarn, Leusden, Veenendaal, Soest of Arnhem?

Schouten-projecten-interieursloop is gespecialiseerd in het ontruimen van bedrijfspanden en kantoren in de regio Amersfoort. Bent u op zoek naar ontruiming in Arnhem of naar een professionele partij die uw woning in Amersfoort bezemschoon kan opleveren? Wij bieden u hiervoor graag een oplossing op maat.

Enkele voorbeelden van onze dienstverlening:

  • Het verwijderen en afvoeren van de kantoor / magazijn inventaris
  • Het verwijderen van systeemplafonds, vloeren en tussenwanden ( Casco )
  • Bezemschoon opleveren aan de verhuurder
  • Opkopen van de inventaris (restwaarde)

Wij werken ook in de regio Utrecht met een vast team van medewerkers. Om de werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen beoordelen komen wij graag langs om een schriftelijke offerte uit te brengen. De restwaarde van de inboedel wordt direct in mindering gebracht op de offerte.

Een offerte is standaard gebaseerd op een vaste totaalprijs zonder verrassingen achteraf. Na het goedkeuren van de offerte plannen we een datum in waarvoor het pand casco opgeleverd dient te worden. Wij werken standaard met een 100 % oplevergarantie.

 

Interieursloop Bedrijfshal regio Amersfoort

Winkelpand leeg opleveren

Bedrijfshal interieursloop Amersfoort

 

 

 

 

 

 

 

 

Interieursloop en kantoor ontruiming

De Schouten-projecten is specialist in het ontruimen en casco opleveren van bedrijfspanden in de regio Amersfoort. Wij hechten veel waarde aan het milieubewust afvoeren van de diverse afvalstromen die vrijkomen bij een bedrijfsontruiming. Ook bij brand of waterschade zijn onze specialisten u graag van dienst.

Casco bezemschoon opleveren

De vakmensen van Schouten-projecten Bedrijfsontruiming leveren wekelijks diverse winkels en bedrijven bezemschoon op. Hierbij verwijderen wij alle meubels en stellingen en voeren deze milieubewust af. Ook de vloerbedekking kunnen wij voor u verwijderen. In de meeste gevallen worden ook alle systeemplafonds gedemonteerd en afgevoerd. Wij brengen de winkel weer in de casco staat waarin deze betrokken is. Niet voor niets is Schouten-projecten Bedrijfsontruiming het vaste aanspreekpunt voor diverse projectontwikkeling en vastgoedmaatschappijen.

Contact Schouten-projecten-interieursloop regio Amersfoort

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsontruiming? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via 06 – 57740551 of mail via ons contactformulier.

Vrijblijvende offerte?

Bel 06 - 57740551

Direct aanvragen!

Vraag een direct vrijblijvende offerte aan voor uw persoonlijke situatie of bel ons op 085-0657412.

    captcha

    Woning ontruimen