Hennepplantage ontruimen

Een wietplantage ontruimen ? Bel nu 085-0657 412

Schouten-projecten Woningontruiming is gespecialiseerd in het ontruimen van complete ingerichte hennepplantages.

Het zal u maar overkomen dat u een bezoek brengt aan een door u verhuurde woning of bedrijfshal, en ineens midden in een hennepplantage terecht komt? Helaas komen dit soort praktijken steeds vaker voor. Allereerst zal de politie alle gebruikte apparatuur en planten verwijderen en afvoeren, waarna u met een enorme rommel achter blijft.

Hennep plantage ontruimen

Hennep plantage ontruimen

Gelukkig staat het team van Schouten-projecten Woningontruiming voor u klaar om u in deze vervelende situatie bij te staan. Wij komen geheel vrijblijvend langs om de situatie te bekijken, en direct een vrijblijvende offerte op te stellen ter plaatse. Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod spreken we samen een datum af om de werkzaamheden te starten.

Uw woning is op korte termijn weer beschikbaar voor de verhuur of verkoop.

 

Wilt u meer informatie over het leegruimen en bezemschoon opleveren van een ruimte? Maak dan meteen een telefonische afspraak of stuur een email.

 

 

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen en casco strippen van woningen, bedrijfspanden, winkels, kantoren, restaurants, hotels, scholen etc. tegen concurrerende tarieven. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven met onze persoonlijke aanpak. Wij hebben geen kleine lettertjes en werken altijd met een all-in totaalprijs per opdracht, dus nooit geen verrassingen achteraf.

Wij werken door heel Nederland en zijn 24/7 inzetbaar. Doordat we gevestigd zijn in Gelderland, voeren we veel van onze werkzaamheden uit in Nijmegen, Arnhem, Amersfoort en Tiel. Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer over ons

Waarom Schouten-projecten woningontruiming

  •  Oplever garantie
  •  Milieu bewust ontruimen
  •   Een aanspreekpunt
  •   Snelle service
  •   Altijd bereikbaar

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over ons? U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@schouten-projecten.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schouten-Projecten Woningontruiming

Vrijblijvend te bereiken op: 085- 06 57 412

Adres:
Dijkstraat 1 A
6674 AG Herveld
Kamer van Koophandel Nr. 69268576
Tel:  085- 06 57  412
Email : info@schouten-projecten.nl

Uw contactpersonen :

Ron Schouten & Serina Bouwman

 

© 2019 - Schouten-projecten | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy

Website realisatie Doelbewust online marketing